Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@01:16:26 GMT

ششمین دوره همایش اسپورت اکورد به طور رسمی آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۰۸۱۱۸

ششمین دوره همایش اسپورت اکورد به طور رسمی آغاز شد

با حضور فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی ششمین دوره همایش اسپورت اکورد به طور رسمی آغاز شد. ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۶ ورزشی کشتی و وزنه برداری سایر حوزه ها نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت فدراسیون بین المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی(IZSF)، برگزاری ششمین دوره همایش جهانی اسپورت اکورد با شعار «جایی برای ملاقات ورزش» از صبح امروزف سه‌شنبه در شهر بانکوک تایلند شروع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره، بیش از 90 فدراسیون بین المللی، 135 شهر میزبان یا درخواست ‌کننده میزبانی رویدادهای جهانی و بین المللی و بیش از 300 شخصیت جهانی ورزش حضور دارند که به رایزنی در مورد مطالب روز می‌پردازند.

در این دوره، همزمان نشست مجمع عمومی آسویف (انجمن فدراسیون‌های ورزشی المپیک تابستانی) برگزار شد که تصمیمات مهمی را نیز درباره آینده ورزش جهان اتخاذ کرد. جلسات سالیانه گایسف (انجمن جهانی فدراسیون‌های بین المللی ورزش) نیز که برگزار کننده این همایش است، در بانکوک برپا شد.

نکته قابل توجه این است که برای اولین بار فدراسیون بین المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی به صورت رسمی در این رویداد مهم شرکت کرده است. این فدراسیون با در اختیار گرفتن غرفه مستقل و ارائه بسته‌های مختلف صوتی، تصویری و چاپی، اقدامات انجام شده در سال‌های گذشته و برنامه‌های آینده را برای مقامات بین المللی و حاضران در این همایش تشریح کرده است.

بر این اساس، فدراسیون بین المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی گام مهمی در راستای گسترش مراودات جهانی و حضور در مجامع موثر ورزش را برداشته تا بتواند در آینده حضور رسمی در مسابقات قاره‌ای مانند بازی‌های آسیایی و ... داشته و بتواند آماده به رسمیت شناخته شدن توسط کمیته بین المللی المپیک شود.

این همایش جهانی که با حضور روسای کمیته بین المللی المپیک، کمیته بین المللی پارالمپیک، فدراسیون‌های بین المللی ورزشی و کارشناسان ارشد ورزش برداشته در تایلند برگزار می‌شود، موجب ارتقای سطح و جایگاه ورزش زورخانه ای خواهد شد.

«اینتارات یودبانگ توئی» ظهر امروز از غرفه فدراسیون بین المللی ورزشهای زورخانه ای و ورزش پهلوانی در همایش اسپورت اکورد بازدید کرد. وی اظهار داشت: این ورزش را دیده ام و آشنایی نسبی هم با آن دارم. الان که در جریان جزئیات بیشتری قرار گرفتم، علاقه‌ام بیشتر شد.

این مقام تایلندی ادامه داد: کمیته ملی المپیک ما آمادگی کاملی دارد تا همکاری های خود با این فدراسیون را در تمامی زمینه ها افزایش داده و زمینه تحولی جدی را فراهم کنیم.

جعفر المسافر معاون دبیرکل اتحادیه آسیایی جوجیتسو نیز صبح امروز از غرفه فدراسیون بین المللی ورزشهای زورخانه ای و کشتی پهلوانی بازدید کرد. وی که شناخت کاملی از این ورزش و اقدامات انجام شده در سال‌های اخیر داشت، عنوان کرد: این ورزش جایگاه ویژه ای در آسیای میانه دارد و در فرهنگ آنها حضور دارد.

المسافر ادامه داد: اکنون که می‌بینم ورزش‌های زورخانه‌ای در تمام قاره آسیا و آفریقا توسعه یافته، نشان می دهد می‌توان انتظار داشت که اتفاقات ویژه ای در آینده برای این فدراسیون روی دهد.

انتهای پیام/

R1015159/P1435/S3,29,33/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۰۸۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه شده که زنان در ورزشگاه ها حرف های رکیکی می زنند که تا حالا مختص مردان بود؟

روزنامه هم میهن نوشت: اتفاقاتی که این روزها در فضای ورزشی ایران رخ داده است، از یک نظر پدیده جدیدی محسوب نمی‌شود. در حقیقت، ساختار سیاسی ایران با دو مشکل اساسی در این موضوع مواجه است. ازیک‌سو، نمی‌خواهد خود را با ضوابط عمومی فدراسیون‌های جهانی یا کمیته بین‌المللی و منشور المپیک سازگار کند و درعین‌حال، می‌خواهد که همچنان از مزایای عضویت در این نهادها بهره‌مند شود و در مسابقات المپیک و جهانی و باشگاهی شرکت کند. از سوی دیگر، نمی‌خواهد یا نمی‌تواند خود را با الزامات فرهنگی ورزش در داخل کشور تطبیق دهد.

ریشه این مسئله نیز در ناسازگاری فرهنگ ورزشی با ارزش‌های سنتی است. این ناسازگاری به‌ویژه در ورزش زنان اهمیت بیشتری دارد. در سنت اجتماعی ما زن اساساً واجد جایگاهی نبود که بخواهد برای اثبات خود به صحنه بیاید و از آن مهمتر سرود برابری با مرد را بخواند. آن سنت الزامات خاص خود را به رفتار و پوشش و جایگاه زنان بار می‌کرد.

ولی زن در جامعه جدید تمام این محدودیت‌ها را رد می‌کند. شاید تعجب کنیم که چرا برخی از زنان نیز همپای مردان از کلمات رکیک استفاده می‌کنند. کلماتی که حتی کاربرد آن از سوی زنان وجاهت منطقی ندارد. علت این پدیده در همین اصرار به برداشتن مرزهای تمایزی است که چون به اجبار ایجادشده شکل‌های افراطی و حتی مضحک هم پیدا کرده است.

مشکل مهم و دیگر این ساختار داشتن تصور حق انحصاری امور به‌ویژه در حوزه فرهنگ نزد صاحبان قدرت است این تصور موجب شده که در اجرای اهداف فرهنگی به‌کلی ناکارآمد شوند. نمونه آن فضای عمومی ورزشگاه‌ها به‌ویژه فوتبال است که متاسفانه در کشتی هم هست و در سال‌های اخیر به والیبال و سایر رشته‌های ورزشی هم سرایت کرده است.

سیاست‌زدگی در ورزش، انحصار نسبی در مالکیت تیم‌های ورزشی، کوشش برای تبدیل ورزش به ابزاری برای پیشبرد اهداف فرهنگی غیرمرتبط با ورزش، عدم حضور مردم و ذینفعان در مسائل و مدیریت باشگاه‌ها و نیز تنظیم مقررات عمومی فضاهای ورزشی، در کنار علاقه وافر برای حضور در رقابت‌های ورزشی در سطح بین‌المللی و کوشش برای کسب مدال و جام و افتخار به آنها؛ جملگی موجب ایجاد سیاست‌هایی متعارض و فضایی مغشوش در ورزش شده است که دیر یا زود هزینه آن هم باید پرداخته شود.

این‌گونه تعارضات و عوارض در اغلب حوزه‌های مدیریتی وجود دارد ولی به عللی از جمله ضرورت تبعیت از منشور المپیک و مقررات فدراسیون‌های جهانی؛ در ورزش برجسته و مشهود شده است؛ زیرا در صورت عدم رعایت ضوابط این نهادهای بین‌المللی، امکان اخراج از فدراسیون‌های ورزشی جهانی وجود دارد و از آنجا که ورزش به‌ویژه ورزش قهرمانی رکن مهمی در تامین اوقات فراغت یا حتی هویت‌بخشی جوامع جدید است، تن دادن به اخراج موجب بحران داخلی خواهد شد.

فراموش نکنیم که ایران همچنان در حوزه ورزش در مقایسه با کشورهای مشابه خود حرف‌های زیادی برای بروز استعدادها دارد. بعلاوه پربیننده‌ترین شبکه تلویزیونی ایران با فاصله زیاد، شبکه‌هایی است که به ورزش می‌پردازند و الا صداوسیما فاقد مشتری جدی خواهد بود.

مجموعه این وضعیت در ورزش ایران موجب شده که حکومت هم در داخل و هم در خارج دچار چالش شود. چالش‌هایی که با گذشت زمان تشدید می‌شود و به اتخاذ تصمیمات به نسبت عجیب منجر شده و خواهد شد.

راه‌حلی جز سیاستگذاری بدون تناقض یا با تناقضات اندک نیست. با ممنوع کردن حضور زنان یا مردان در ورزشگاه‌ها هیچ مسئله‌ای حل نخواهد شد. مقررات پوشش هم همچنان دامن‌گیر فدراسیون‌های ورزشی خواهد بود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • عکس/ حضور قالیباف در همایش گرامیداشت روز جهانی هلال‌احمر
  • ششمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان آغاز به کار کرد
  • حلیم بن قادر: ایران در سپک تاکرای جهان رکوردشکنی می‌کند
  • ورزش ایران امن باید به آسیا شناسانده شود/میزبانی مسابقات جهانی
  • همایش بزرگ روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر آغاز شد
  • چه شده که زنان در ورزشگاه ها حرف های رکیکی می زنند که تا حالا مختص مردان بود؟
  • آغاز رسمی پنجمین دوره ریاست جمهوری پوتین پس از ادای سوگند
  • ورزش در سلامت سازمانی و بهره وری نقش ممتاز دارد
  • زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود
  • آغاز مسابقات کشتی پهلوانی در شهرستان خاتم