Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@09:53:57 GMT

آشنایی با هوندا اكورد ، امکانات و ویژگی ها

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۲۳۱۲۶

در حال حاضر شاهد حضور رسمی هوندا اكورد در قالب دو مدل هیبریدی و بنزینی در ایران هستیم. مدل هیبریدی این خودرو نسخه‌ی 2015 اکورد و مدل بنزینی نیز نسخه‌ی 2016 این خودرو را شامل می‌شود. البته به نظر می‌رسد که هواداران خودروی اکورد از شانس ملاقات با نسخه‌ی 2018 این خودرو نیز برخوردار هستند. چرا که پیش از این شاهد اعلام وعده‌هایی مبنی بر حضور این مدل از هوندا اكورد در بازار خودروی ایران بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به هر حال شرکت هوندا از جمله خودروسازان ژاپنی معتبری است که همراه با برخی محصولات مهم خود در بازار ایران حضور دارد. محصولاتی که هوندا اكورد هم یکی از آنها است.


مشخصات فنی مدل‌های فعلی خودروی هوندا اكورد

همان گونه که به آن اشاره شد، هم‌اکنون شاهد حضور این خودرو در قالب دو مدل بنزینی و هیبریدی در بازار ایران هستیم. مدل بنزینی این خودرو یعنی مدل ELX که محصول سال 2016 شرکت هوندا است و در ایران حضور دارد، به موجب برخورداری از تغییرات متعدد نسبت به نسخه‌های پیشین خود توانسته است در خارج از خانه و در بخش آمریکای شمالی هم فروش بسیار موفقی را تجربه کند. تغییرات مدل مذکور از هوندا اکورد در بخش فنی موارد مهمی نظیر تغییر سیستم تعلیق این خودرو نسبت به نسخه‌های پیشین را شامل می‌شود.

به هر حال در نسخه‌ی موجود از مدل 2016 این مدل از هوندا در بازار ایران، شاهد استفاده از یک موتور 4 سیلندر و 16 سوپاپ با بهره‌مندی از گنجایشی معادل 2400 سی‌سی هستیم. موتوری که قادر است حداکثر توانی برابر با 185 اسب بخار با احتساب 6400 دور در دقیقه تولید کند و از حداکثر گشتاوری معادل 250 نیوتن‌متر با احتساب 3900 دور در دقیقه برخوردار گردد.


گفتنی است که این مدل از خودروی هوندا اكورد به یک جعبه دنده‌ی CVT مجهز است. موردی که از جمله نکات قوت این خودرو به شمار می‌رود. ضمن آن که در بازار خودروی داخل به طور معمول با نسخه‌ی مبتنی بر جعبه دنده‌ی خودکار این خودرو رو به رو هستیم.

مشخصات فنی یاد شده در تلفیق با وزن 1526 کیلوگرمی این خودرو موجب می‌شود که حداکثر سرعت قابل دست یابی به رقم 208 کیلومتر در ساعت برسد. از سوی دیگر شتاب صفر تا صدی معادل 9.8 ثانیه را در این مدل از خودروی هوندا شاهد هستیم. آماری که در نوع خود برای محصولی در این حد و اندازه مناسب جلوه می‌کند و در تلفیق با خوش دست بودن این خودرو و روانی قابل توجه امکان تعویض دنده توسط آن تجربه‌ای قابل قبول را برای رانندگان این خودرو رقم می‌زند.

در سوی دیگر قضیه شاهد حضور نسخه‌ی هیبرید یا همان مدل Touring خودروی هوندا اكورد در بازار ایران هستیم. در این مدل که محصول سال 2015 شرکت هوندا است، به مدد بهره‌مندی از یک موتور الکتریکی جانبی شاهد افزایش یافتن حداکثر توان کلی موتور به رقم 196 اسب بخار (با احتساب 5500 دور در دقیقه) هستیم. ضمن آن که نسخه‌ی هیبریدی خودروی هوندا اكورد به جعبه دنده‌ی مدل ECVT مجهز است که در نوع خود محصول با کیفیتی به شمار می‌رود.


مشخصات فنی نسخه 2018 خودروی هوندا اكورد

البته همان گونه که به آن اشاره شد، نسخه‌ی 2018 این خودرو نیز از شانس مناسبی برای حضور در بازار ایران برخوردار است. این نسخه خود شامل تیپ‌ها و مدل‌های مختلفی از جمله مدل هیبریدی است که هر کدام از آنها از مشخصات فنی متفاوتی دارند. با این حال وجه اشتراک مدل‌های مذکور آن است که تمامی آنها به موتور توربو شارژ مجهز هستند و از این رو می‌توانند عملکرد فنی بهتری را از خود به نمایش بگذارند.

به عنوان مثال در مدل پایه ELX نسخه‌ی 2018 این خودرو شاهد استفاده از موتور 4 سیلندر توربو با بهره‌مندی از گنجایش 1.5 لیتری هستیم. مشخصاتی که در مدل اسپورت این خودرو به موتور 2 لیتری توربو شارژ ارتقا یافته است. گذشته از این موضوع در مدل اسپورت این خودرو شاهد به کارگیری جعبه دنده‌ی 10 سرعته‌ی اتوماتیک هستیم. حال آن که در برخی مدل‌های پایین‌تر این خودرو از وجود جعبه دنده‌ی دستی 6 سرعته بهره گرفته شده است.


علاوه بر مدل‌های ریز و درشت بنزینی، نسخه‌ی 2018 خودروی هوندا اكورد در قالب یک مدل هیبریدی نیز در اختیار خودرو دوستان قرار گرفته است. محصولی که علاوه بر بهره‌مندی از موتور بنزینی 1.5 لیتری از وجود یک موتور الکتریکی جداگانه که بر باتری 1.3 کیلو وات ساعتی مبتنی است نیز بهره می‌برد. تلفیق عملکرد این دو موتور با یکدیگر موجب ایجاد حداکثر توانی معادل با 212 اسب بخار می‌شود. حداکثر توانی که در عمل برای این خودرو کافی به نظر می‌رسد. ضمن آن که مدل هیبریدی و 2018 این خودرو قادر است بدون استفاده از موتور بنزینی و تنها به مدد استفاده از توان موتور الکتریکی سرعتی معادل 72 کیلومتر در ساعت را تجربه کند. البته مسافتی که این خودرو بدون استفاده از موتور بنزینی خود قادر به پیمودن آن است چندان طولانی نیست و در عمل موتور الکتریکی نسخه‌ی هیبریدی هوندا اكورد را تنها می‌توان به عنوان یک موتور مکمل در نظر گرفت.
مشخصات فنی مدل 2016 و ELX خودروی هوندا اکورد
نوع موتور 4 سیلندر 16 سوپاپ
گنجایش موتور 2356 سی سی
حداکثر توان موتور 185 اسب بخار در دور موتور 6400
حداکثر گشتاور 250 نیوتن متر در دور موتور 3900
نوع جعبه دنده CVT
شتاب صفر تا صد 9.8 ثانیه
حداکثر سرعت قابل دستیابی 208 کیلومتر در ساعت
وزن خودرو 1526 کیلوگرم
طول خودرو 4861 میلی متر
عرض خودرو 1849 میلی متر
ارتفاع خودرو 1466 میلی متر
گنجایش مخزن سوخت 65 لیتر
استاندارد آلایندگی یورو 5
میزان مصرف سوخت داخل شهر 8.7 لیتر در هر صد کیلومتر
میزان مصرف سوخت خارج از شهر 6.5 لیتر در هر صد کیلومتر
میزان مصرف سوخت چرخه ترکیبی 7.6 لیتر در هر صد کیلومتر


مهمترین امکانات و قابلیت‌های خودروی هوندا اكورد

از جمله امکانات و قابلیت‌هایی که در نسخه‌ی بنزینی و 2016 این خودرو قابل مشاهده است می‌توان به چراغ‌های مه شکن جلو اشاره کرد. چراغ‌هایی که از کیفیت ال ای دی برخوردار هستند. در کنار آن شاهد استفاده از سیستم کیلس استارتر یا استارت بدون کلید در این اتومبیل هستیم. سیستمی که می‌توان از طریق آن پیش از رسیدن به خودرو و بدون سوار شدن بر آن موتور آن را روشن نمود.

افزون بر آن سیستم سرگرمی هوندا اكورد نیز از جمله ویژگی‌های مثبت این خودرو به شمار می‌رود. سیستمی که در بخش صوتی خود علاوه بر ساب ووفر به هفت عدد باند نیز مجهز است. در واقع این سیستم صوتی 360 واتی در کنار امکان پخش سی‌دی، قابلیت گوش دادن به رادیوهای اف ام و اِی ام را نیز در اختیار سرنشینان این خودرو قرار می‌دهد.



سیستم تهویه مطبوع: از دیگر ویژگی‌های مهم موجود در این خودرو می‌توان به سیستم کنترل و تهویه هوای دو ناحیه‌ای اشاره کرد. سیستم تهویه‌ای که توسط آن هم راننده و هم ديگر سرنشين جلوی این خودرو قادر خواهند بود به طور جداگانه و مطابق میل خود دمای هوای منتشر شده به سمت خود را انتخاب و شدت و جهت آن را كنترل نمايند.

قابلیت مذکور را شاید بتوان چیزی هم ردیف با قابلیت گرم‌کن برای هر دو ردیف صندلی‌های جلو و عقب این خودرو قلمداد کرد. قابلیتی که در روزهای سرد زمستان کاملا کاربردی جلوه می‌کند. افزون بر آن صندلی‌های عقب این خودرو از قابلیت تا شوندگی برخوردار هستند. قابلیتی که با استفاده از آن می‌توان راحتی و آسایش بسیار بیشتری را تجربه کرد. حال که بحث صندلی به میان آمد بد نیست به این نکته نیز اشاره کنیم که تمام صندلی‌های این خودرو در کنار غربیلک فرمان آن از روکش چرمی برخوردار هستند.



ایمنی و ثبات: در بحث حفظ ایمنی و ثبات نیز شاهد بهره‌مندی مدل بنزینی هوندا اکورد از سیستم‌ها و تکنولوژی‌های ABS ،EBD ،BA و VSA هستیم. ضمن آن که برای حفظ هر چه بیشتر ایمنی سرنشینان این خودرو از وجود شش کیسه هوای ایمنی استفاده شده است. البته در برخی مدل‌های موجود از این خودرو در بازارهای جهانی، تعداد کیسه‌های هوا به هشت عدد می‌رسد.

در این میان مدل هیبریدی و 2015 خودروی هوندا اکورد نیز در وجود برخی از ویژگی‌های یاد شده با مدل بنزینی این محصول مشترک است. به عنوان مثال می‌توان به بهره‌مندی مدل مذکور از سیستم کیلس استارتر و روکش چرمی فرمان و صندلی‌های خودرو اشاره کرد که در نسخه‌ی بنزینی 2016 این خودرو نیز مشاهده می‌شود. علاوه بر موارد ذکر شده مدل هیبریدی این خودرو به چراغ‌های ترمز و روشنایی روز نیز مجهز است. چراغ‌هایی که به طور تمام و کمال از کیفیت ال ای دی برخوردار هستند. همچنین می‌توان به نمایشگر لمسی این خودرو نیز اشاره کرد که از طریق آن می‌توان برنامه‌ها و قابلیت‌های کاربردی بسیاری را فعال نمود.

مشخصات ظاهری خودروی هوندا اکورد

همان گونه که در پخش‌های پیشین این متن نیز به آن اشاره شد، مدل 2016 خودروی هوندا اکورد تغییرات مختلفی را نسبت به مدل‌های پیش از خود تجربه کرده است. هر چند که شاید تغییرات مذکور به طور عمده مشخصات ظاهری این خودرو را در بر نگرفته باشد.

با این حال در مدل 2018 این خودرو، علاوه بر برخی تغییرات فنی، شاهد اعمال تغییرات محسوسی نیز در مشخصات ظاهری این خودرو هستیم. تغییراتی که در نمای جلوی هوندا اکورد خود را در هر چه کشیده‌تر شدن شکل و حالت چراغ‌های جلو و تغییر شکل دادن بخش سپر و بخش جلو پنجره نشان می‌دهد. در مجموع می‌توان گفت که این تغییرات موجب شده‌اند تا نمای جلوی خودروی هوندا اکورد حالت کشیده‌تر، افتاده‌تر، لوکس‌تر و جذاب‌تری را به خود بگیرد.

نظیر همین تغییرات در نمای عقب خودروی هوندا اکورد نیز قابل مشاهده است. به گونه‌ای که شاهد تغییر شکل کاملا محسوس چراغ‌های عقب این خودرو (و تبدیل شدنشان به حالت C مانند) هستیم. در عین حال استفاده‌ی مناسب از خطوط حجم دهنده موجب شده است تا سپر عقب هوندا اکورد در مدل 2018 این خودرو اندکی باریک‌تر و کاملا جذاب‌تر از مدل‌های پیشین این محصول جلوه کند.

در نمای داخلی این خودرو نیز شاهد ایجاد تغییراتی در بخش جلو و داشبورد آن هستیم. تغییراتی که البته چندان بنیادین به نظر نمی‌رسد و از تغییرات ایجاد شده در نمای خارجی مدل 2018 هوندا اکورد رنگ و جلوه‌ی کمتری دارد. در مجموع می‌توان ادعا کرد که مدل 2018 این خودرو، از هر نظر نسبت به مدل‌های قبل از خود زیباتر به نظر می‌رسد. هر چند باید گفت که نسخه‌های پیشین این خودرو نیز در زمینه‌ی بهره‌مندی از جذابیت ظاهری نمره‌ی قبولی می‌گیرند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه خودرو هوندا هوندا اکورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۲۳۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید

بسیاری از ما صدای ناگهانی و کرکننده تغییر یافته خودرو را تجربه کرده‌ایم که آرامش ما را با سرعتی که می‌گذرد به میلیون‌ها قطعه تبدیل می‌کند.

به گزارش خبرآنلاین، اگر در محله‌ای زندگی می‌کنید که این صدا‌های مزاحم آشنا هستند، احتمالاً شما را شگفت‌زده نخواهد کرد که تحقیقات تمایل به داشتن این نوع خودرو را به سطوح بالاتر سادیسم و روان‌پریشی مرتبط می‌کند.

روانشناس جولی ایتکن شرمر از دانشگاه وسترن انتاریو در کانادا بیش از ۵۰۰ نفر را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد تا رابطه بین ویژگی‌های شخصیتی «تاریک» و ترجیح خودرو‌های پر سر و صدا با صدای اصلاح شده را بررسی کند.

شرمر در مورد مطالعه آزمایشی خود در Psychology Today نوشت: «از آنجایی که این تغییرات اگزوز هم برای مردم و هم برای حیوانات مزاحمت ایجاد می‌کند و هم در برخی از حوزه‌های قضایی غیرقانونی است، فپی بردن به این موضوع که چرا افراد می‌خواهند صدای خودروی آن‌ها سر به فلک بکشد، حائز اهمیت و جالب است.

شرمر ۵۲۹ دانشجوی بازرگانی را که میانگین سنی آن‌ها ۱۸ سال بود، مورد بررسی قرار داد که ۵۲ درصد از آن‌ها مرد بودند. این تحقیقات با سه سؤال در مورد احساسات شرکت‌کنندگان نسبت به خودرو‌های پر سر و صدا، شناخته شدن با خودرو‌های خود و پتانسیل تغییر صدای خودرو را مطرح کرد.

آن‌ها همچنین نظرسنجی شخصیت تتراد تاریک را تکمیل کردند، یک مقیاس که ویژگی‌های شخصیتی ماکیاولیسم، خودشیفتگی، روان‌پریشی و سادیسم را می‌سنجد. این ویژگی‌ها به دلیل ویژگی‌های "شیطانی" آن‌ها که شامل خودخواهی و سوء استفاده از دیگران است، تاریک نامیده می‌شوند.

فرض اولیه شومر آن بود که مردم ممکن است دوست داشته باشند با صدای بلند خودروی خود شناخته شوند و توجه زیادی را به خود جلب کنند که با رفتار خودشیفتگی همسو است. او همچنین پیش‌بینی می‌کرد که افرادی با ویژگی‌های سادیستی یا روان‌پریشی، مرتبط با نگرش‌های مجرمانه، تمایل بیشتری به خودرو‌های پر سر و صدا با تغییرات اغلب غیرقانونی داشته باشند. او همچنین پیش‌بینی کرد که مردان جوان‌تر ماشین‌های پر سر و صدا را ترجیح می‌دهند چراکه فکر می‌کنند با این کار امتیاز بیشتری کسب می‌کنند.

شرمر به سی‌بی‌سی نیوز گفت: «به نظر می‌رسد این کار بی‌توجهی بی‌رحمانه به احساسات و واکنش‌های دیگران است.»

مرد بودن و داشتن ویژگی‌های شخصیتی سادیستی و روان‌پریشی حدود ۲۹ درصد از واریانس ترجیح خودرو‌های پر سر و صدا را تشکیل می‌دهد. تجزیه و تحلیل نشان داد که جوان بودن امتیاز بالاتری را در مقیاس خودرو در گروه پیش‌بینی می‌کند، اما این همبستگی به اندازه کافی برای نتیجه‌گیری معنادار نبود. ارتباط بین نمرات بالاتر در مقیاس ماشین و هر یک از صفات تتراد تاریک یافت شد، اگرچه در مورد ماکیاولیسم و خودشیفتگی به طور معنی داری نبود.

در حالی که این مطالعه بینش‌هایی را ارائه می‌دهد، البته هشدار‌هایی نیز وجود دارد. شرکت‌کنندگان در نمونه نسبتاً کوچک و نسبتاً جوان بودند و همه در یک مدرک بازرگانی در همان دانشگاه ثبت‌نام کردند، بنابراین یافته‌های شرمر ممکن است برای جمعیت‌های گسترده‌تر صدق نکند.

این نظرسنجی فقط در مورد تمایل به داشتن خودرو‌های پر سر و صدا است و ترجیحات داشتن سایر وسایل نقلیه با صدای بلند، مانند موتور سیکلت یا کامیون‌های بزرگ را بررسی نکرد. تحقیقات آینده می‌تواند متغیر‌های دیگری مانند گوش دادن به موسیقی با صدای بلند در حین رانندگی را مورد بررسی قرار دهند.

دیگر خبرها

  • خودروی ایسوزو D-MAX مدل 2024 چه مشخصاتی دارد؟
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟
  • ۱۰ ماشین آلمانی برتر تاریخ که شاهکار‌های مهندسی عرصه خودروسازی به شمار می‌آیند
  • بروزرسانی بزرگ واتس آپ در راه است
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول
  • سوسک سیاه که در ایران هم حسابی محبوب بود! (+عکس)