Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@12:41:54 GMT

هوندا آکورد

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۷۰۲۸۸

هوندا آکورد

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، نسل جدید آکورد در سال 2012 به عنوان مدل 2013 معرفی شد و در کلاس اتومبیل های سدان خانوادگی قرار گرفت.


کمپانی ژاپنی هوندا یک برآمدگی روی کاپوت را که از کناره جلو پنجره‌ی خودرو کشیده شده در قسمت جلو طراحی کرده است و همچنین شاهد طراحی چراغ های ذوزنقه ای کشیده که جلوپنجره ای عریض را با 2 خط کرومی در میان چراغ های جلو قرار داده است مشاهده می کنیم که لوگوی شرکت هوندا بین این عوامل جا خوش کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ویژگی خاصی در طراحی نمای جانبی وجود ندارد و آکورد نیز مانند دیگر هم رده های خود از خطوطی برجسته‌ که تا عقب خودرو کشیده شده برخوردار است .

طراحی نمای عقب آکورد هم شکل ساده ای دارد اما وجود دو لوله اگزوز کرومی، ظاهری اسپرت به عقب این خودرو بخشیده است.


آکورد با 2 پیشرانه در بازار عرضه می شود اما نمونه مورد گزارش نسخه 2.4 لیتری از این خودرو است.

این نسخه از یک موتور 4 سیلندر 16 سوپاپه باحجم 2356سی سی بهره می برد این موتور 185 اسب بخار در 6400 دور در دقیقه و 250 نیوتن متر در 3900 دور در دقیقه تولید می کند جعبه دنده ی این سدان ژاپنی از نوع CVT است و برای رسیدن به مرز 100 کیلومتر در ساعت از حالت سکون به 9.8 ثانیه زمان نیاز دارد.

همچنین حداکثر سرعت این خودرو 208 کیلومتر در ساعت است مصرف سوخت این خودرو در ترافیک شهری 8.7 لیتر، در خارج از شهر 6.5 لیتر و به صورت ترکیبی در هر 100 کیلومتر 7.6 لیتر است.


آکورد V6 از تکنولوژی خاصی به نام VCM به معنای مدیریت متغیر سیلندرها استفاده می کند.

طرز کار این سیستم به این صورت است که بسته به شرایط استفاده از خودرو، سرعت خودرو، سرعت موتور و موقعیت دریچه گاز بهترین استراتژی ممکن در مورد کارکرد سیلندر های موتور را انتخاب می کند.

بطور مثال در زمان حرکت آهسته در ترافیک با سرعت ثابت می تواند سیلندرهای یک ردیف از موتور (3 سیلندر) را از کار بیاندازد و در مواقعی که نیاز به قدرت باشد فورا می تواند آن سیلندرها را وارد مدار کند.

راننده در صورت نیاز می تواند با فشردن دکمه S به معنای Sport، این سیستم را غیر فعال کند.

بزرگترین مزیت این سیستم کاهش مصرف سوخت در ترافیک است.

مشخصات ایمنی استاندارد هوندا آکورد عبارتند از:

کیسه هوای کنار پنجره برای صندلی‌های جلو، کیسه هوای پرده‌ای، سیستم کنترل پایداری الکترونیکی و کنترل کشش، ترمز ضد قفل، دوربین عقب، سیستم هشداردهنده انحراف از مسیر، سیستم هشدار تصادف از جلو و همچنین سیستم Lane watch که زمانی که راهنمای سمت راست زده شود مانیتور نقاط کور راننده در سمت راست اتومبیل را نمایش می‌دهد.

همچنین از دیگر امکانات مشترک در مدل‌های EXA و EXB می توان به سیستم Eco Assist - سیستم ANC (برای کم کردن صدای داخل کابین) - سیستم کمی در سربالایی HSA - گیربکس خودکار CVT - رینگ 17 اینچی - سیستم TPMS (نشان‌دهنده باد لاستیک‌ها) - چراغ‌های مخصوص روز DRL - سانروف - سیستم ورود بدون کلید Keyless Entry - سنسور باران - روشن و خاموش شدن خودکار چراغ‌ها (سنسور نور) - گرمکن آینه‌های جانبی - سیستم تهویه مطبوع جداگانه برای سرنشینان جلو - دوربین عقب - کروز کنترل - قابلیت تنظیم صندلی راننده در 10 جهت - دو عدد صفحه نمایش - امکانات مدل EXB: سیستم FCW (سیستم هشدار دهنده برای جلوگیری از تصادف به کمک دوربین) - سیستم LDW (سیستم هشدار دهنده در حین خارج شدن غیر عادی از مسیر جاده) - LED در چراغ عقب - نویگیشن - روکش چرمی فرمان - آینه میانی الکتروکرومیک - دو عدد حافظه تنظیمات صندلی - تنظیم صندلی کمک راننده به صورت برقی - گرمکن صندلی‌های جلو - قطب‌نما اشاره کرد.

 

انتهای پیام/

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت خودرو مشخصات خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۷۰۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها

به گزارش انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، سید محمود تارا نائب رئیس کارگروه سلامت دیجیتال فرهنگستان علوم پزشکی ایران و مسئول پنل پیش نیاز‌های شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روز‌های ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند. 

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیاز‌های اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استاندارد‌های امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت هاست.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیاز‌ها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیاز‌های ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزار‌های پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکار‌های هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • بادبان خورشیدی ناسا در فضا باز شد
  • (ویدئو) نابودی سیستم موشکی ۱۰۰ میلیون دلاری روسیه در حمله اوکراین
  • سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند
  • (تصاویر) شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه خودرو پکن
  • گاک آیون وی ؛ الگو طراحی این خودرو چینی یک دایناسور بوده است! (+تصاویر)
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن
  • این خودرو با چشم‌هایش شما را می‌بیند!/ عکس