Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-27@07:46:27 GMT

پیشرفت بزرگ تویوتا کمری 2018 +عکس

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۷۸۴۸۴

پیشرفت بزرگ تویوتا کمری 2018 +عکس

به گزارش زومیت، تویوتا کمری همچنان محبوب‌ترین خودرو در کلاس سدان‌های سایز متوسط است و شکست دادن آن، کار بسیار سختی است. این خودرو تا اکتبر امسال توانست ۳۰۸,۷۵۹ دستگاه بفروشد. نزدیک‌ترین رقیب آن، هوندا آکورد بود که در طی ۱۰ ماه نخست سال توانست ۲۷۷,۵۴۲ دستگاه فروش داشته باشد. بنابراین می‌توان گفت که تقریباً تمامی خودروهای این کلاس، هدف خود را شکست دادن تویوتا کمری می‌دانند؛ اما تویوتا کمری نیز برای سال ۲۰۱۸ مورد بازنگری و تغییراتی قرار گرفته است تا میدان را به رقبای عمدتا هم‌وطن واگذار نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تویوتا کمری در مدل XSE، همچنان از پیشرانه V6 استفاده می‌کند. این در حالی است که سایر رقبا همگی پیشرانه‌های پرحجم را کنار گذاشته‌اند و به سمت پیشرانه‌های چهار سیلندر توربو شارژر روی آورده‌اند و تمامی این پیشرانه‌های توربو شارژردار چهار سیلندر، از پیشرانه‌های پرحجم قبلی آن‌ها قوی‌تر هستند. هوندا پیشرانه‌ي ۳.۵ لیتری V6 آکورد را ار نسل جدید این خودرو حذف و آن را با یک پیشرانه چهار سیلندر توربو شارژر به حجم ۲ لیتر جایگزین کرده که متعلق به هوندا سیویک R-TYPE است. این پیشرانه می‌تواند ۲۵۲ اسب بخار قدرت و ۳۷۰ نیوتون متر گشتاور تولید کند. نیروی پیشرانه این خودرو از یک گیربکس ۱۰ سرعته خودکار و یا شش سرعته دستی به چرخ‌ها انتقال پیدا می‌کند. در سمت دیگر، تویوتا کمری جدید قرار دارد که پیشرانه V6 آن با حجم ۳.۵ لیتر می‌تواند ۳۵۱ اسب بخار قدرت  و ۳۶۲ نیوتن متر گشتاور تولید و از طریق جعبه‌دنده‌ی هشت سرعته‌ی خودکار، این نیرو را روانه‌ی چرخ‌های جلو کند.

تویوتا کمری در مقایسه با هوندا آکورد توربو قدرت بیشتری دارد؛ اما شتاب صفر تا صد کیلومتر آن ۵.۸ ثانیه است. این در حالی است که آکورد ۲۰۱۸ با موتور ۲ لیتری می‌تواند در ۵.۷ ثانیه سرعت خود را از صفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برساند. البته این شتاب تنها در صورتی قابل دستیابی است که آکورد توربو را با جعبه‌دنده‌ی ۱۰ سرعته‌ي خودکار خریداری کرده باشید. در صورتی که این خودرو را با جعبه‌دنده‌ي ۶ سرعته‌ي دستی  بخرید، شتاب صفر تا صد آن ۶.۲ ثانیه خواهد بود.

کمری همچنین به پیشرانه دیگری مجهز است که روی تیپ XLE قرار دارد. این پیشرانه از نوع تنفس طبیعی و چهار سیلندر است که با حجم ۲.۵ لیتری خود می‌تواند ۲۲۳ اسب بخار قدرت تولید کند. مدل XLE کمری می‌تواند در عرض ۶.۷ ثانیه سرعت خود را از صفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برساند. برگردیم به مدل قدرتمند V6 کمری. XSE می‌تواند مسافت یک‌چهارم مایل (۴۰۰ متر) را در عرض ۱۴.۳ ثانیه طی کند که از این نظر با آکورد توربوی اتوماتیک یکسان است. البته نتایج این خودرو خیلی ناامیدکننده نیست؛ چون کمری XSE می‌تواند کیا اپتیمای توربو و هیوندا سوناتای توربوی سال ۲۰۱۷ را که آن‌ها نیز به پیشرانه ۴ سیلندر دو لیتری توربوشارژ دار مجهز هستند، در شتاب‌گیری شکست دهد. رقیب دیگر این خودرو، شورولت مالیبو  ۲۰۱۷، به یک پیشرانه ۴ سیلندر توربو ۲ لیتری مجهز است که نیروی آن از طریق یک جعبه‌دنده‌ي ۹ سرعته خودکار به چرخ‌ها انتقال پیدا می‌کند و شتاب صفر تا صد آن ۵.۷ ثانیه است.جالب است که رکورد ۴۰۰ متر شورولت با کمری یکسان است.

دیگر رقیب این خودرو، فورد فیوژن ۲۰۱۷ هم به پیشرانه V6  توئین توربو ازسری اکوبوست مجهز شده که البته فیوژن خودروی بسیار قدرتمندتری است. البته اعدادی که ذکر شد خیلی اهمیت ندارند و اکثر کسانی که کمری را خریداری می‌کنند، چندان به دنبال مسابقه دادن و شتاب‌گیری نیستند: بلکه به امنیت خودرو فکر می‌کنند و اینکه این خودروی ۱۶۶۲ کیلوگرمی چقدر توانایی متوقف کردن خود را دارد. البته باید گفت که ترمزگیری کمری بهترین در کلاس خود نیست. این خودرو برای متوقف شدن از سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت نیاز به ۳۷ متر مسافت دارد. البته مدل XLE به خاطر وزن کمتر خود که ۱۵۸۳ کیلوگرم است، می‌تواند در مسافت کمتری متوقف شود.

 در سمت دیگری هوندا آکورد توربو با وزن ۱۴۹۲ گرم قرار دارد که می‌تواند در ۳۳ متر متوقف شود. نسخه تورینگ هوندا آکورد با وزن ۱۵۵۳ کیلوگرمی می‌تواند در ۳۵ متر متوقف شود که نشان می‌دهد که هوندا آکورد ترمزهای بهتری در مقایسه با کمری دارد.

 تویوتا کمری دارای سواری بسیار نرم و بی صدایی در جاده است و پیشرانه‌ی آن یکی از کم‌صداترین‌ها در کلاس خود محسوب می‌شود. شاسی این خودرو نیز مورد بهینه‌سازی‌هایی قرار گرفته است تا چسبندگی آن را به مسیر افزایش دهد و هندلینگ خودرو در مقایسه با نسل‌های قبل بسیار بهتر شده است. ضمن اینکه کاهش وزن این خودرو در مقایسه با نسل های قبلی، به بهبود پایداری آن کمک کرده است. البته در هنگام تست این خودرو مشخص نشد که وقتی خودرو در حالت اسپرت قرار می‌گیرد، دقیقاً چه تغییری در آن حاصل می‌شود و تفاوتی بین حالت اسپرت و حالت‌های دیگر مشاهده نشد. ظاهرا تویوتا کمری نسبت به مدل‌های قبلی کمی لوکس و گران‌قیمت‌تر به نظر می‌رسد.

 در کمری نیز برخی نکات منفی وجود دارند. از جمله اینکه باز کردن درب‌ها از داخل کمی سخت است یا اینکه در هنگام باز و بسته کردن درب‌ها صدای خیلی خوشایند تولید نمی‌شود. البته باید گفت مدل هیبریدی این خودرو به پیشرانه ۲.۵ لیتری ۴ سیلندر و یک الکتروموتور مجهز شده و یک خودروی کم‌صدا در مقایسه با نسخه عادی آن است. از دیگر نکات منفی این خودرو آن است که وقتی ترمز پارک خودرو را خلاص می‌کنید، صدای سیستم هیدرولیک آن به گوش می‌رسد. اما نکات مثبت نیز در داخل این خودرو وجود دارند؛ همانند تودوزی چرم قرمزرنگ که ظاهر و کیفیت بسیار خوبی دارد و باید بگویم برای اولین بار است که در کابین کمری شاهد طراحی اسپرت هستیم و باید در حقیقت این حس اسپرت را بزرگ‌ترین تغییری دانست که تویوتا در کمری ۲۰۱۸ ایجاد کرده است. این مورد حتماً خریداران بسیاری را خوشحال خواهد کرد. همچنین باید گفت خریداران کمری تا زمانی که سوار هوندا آکورد نشود؛ تقریبا هیچ‌گاه متوجه نکات منفی این خودرو نخواهند شد. در انتها مشاهده‌ی گالری تصاویر تویوتا کمری را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۸۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در 20 کشور جهان توسط مهندسان بومی

رئیس‌جمهور با بیان اینکه کشورهای غربی تلاش می‌کنند به ما القا کنند که دانش و فناوری فقط در اختیار آن‌هاست، گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توانمندی‌های فنی و مهندسی بومی در حال اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در بیش از ۲۰ کشور جهان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی ظهر امروز به وقت محلی، در مراسم افتتاح و بهره‌برداری از ابرپروژه چندمنظوره «اومااویا» در سریلانکا، به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های صدور خدمات فنی- مهندسی ایرانی، بهره‌برداری از این پروژه را نماد همبستگی، پیوند، تقویت دوستی و مایه افتخار دو ملت دانست.

رئیس‌جمهور نمایش همبستگی، همدلی و همراهی دو کشور و دو ملت آسیایی را از ویژگی‌های مهم این پروژه دانست و اظهار کرد: بهره‌برداری از این سد، نیروگاه و تونل انتقال آب نماد، تحقق اراده دو کشور و دو ملتی است که می‌خواهند با اتکا به توان بومی، رفاه و آسایش خود را فراهم کنند.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به تأمین مالی این طرح از سوی سریلانکا و تأمین و انتقال خدمات فنی و مهندسی از سوی ایران، تأمین آب شرب و آب کشاورزی برای ۵ هزار هکتار اراضی جدید و آغاز به کار یک نیروگاه ۱۲۰ مگاواتی را از دستاوردهای این پروژه برای مردم سریلانکا دانست و افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توانمندی‌های فنی و مهندسی بومی در حال اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در بیش از ۲۰ کشور جهان است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه کشورهای غربی تلاش می‌کنند به ما القا کنند که دانش و فناوری فقط در اختیار آن‌هاست، اظهار داشت: انقلاب اسلامی، امام راحل، رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهدای عالی‌قدر ما از جمله شهید سلیمانی «ما می‌توانیم» را به ملت ما آموختند. دشمن نمی‌خواست ما پیشرفت کنیم اما ملت ایران اراده کرد که پیشرفته باشد؛ خواست و اراده ملت بزرگ ایران تحقق یافت و دشمن ناکام ماند.

آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده است در پیشرفت سریلانکا شریک شده و تمام تجربیات خویش را که نتیجه ۴۵ سال مجاهدت و تلاش مردان و زنان ایرانی است با شما به اشتراک بگذارد و با صدور خدمات فنی و مهندسی در پیشرفت سریلانکا مشارکت داشته باشد.

رئیس‌جمهور با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی برای توسعه روابط با کشورهای آسیایی، همسایه و کشورهای مستقل خاطرنشان کرد: تقویت ارتباط بین ما و شما و دیگر کشورهای همسو و مستقل می‌تواند آینده‌ای درخشان برای دو کشور و دو ملت رقم بزند. بدانید با توکل بر خدا و اعتماد به داشته‌های بسیار خودمان می‌توانیم مسیر پیشرفت را به سرعت طی کنیم.

آیت‌الله رئیسی گفت: برخی کشورهای و نظام سلطه موافق تقویت روابط ما با یکدیگر نیستند و می‌خواهند به ما القا کنند که نمی‌توانیم با تکیه بر توان داخلی پیشرفت کنیم، اما ما در عمل این نظر و القای نظام سلطه را باطل کرده‌ایم.

رئیس‌جمهور در پایان از همه دست‌اندرکاران اجرای این پروژه عظیم در سریلانکا، تشکر کرد.

پیش از آیت‌الله رئیسی «رانیل ویکرمسینگه» رئیس‌جمهور سریلانکا نیز در سخنانی با قدردانی از همکاری و تلاش پیمانکاران و همکاری دولت ایران در اجرای این پروژه اظهار داشت: بدون تکنولوژی و فناوری ایرانی، اجرای این پروژه برای ما ممکن نبود؛ شما توانستید برای آینده سریلانکا کار بزرگی انجام دهید.

رئیس‌جمهور سریلانکا با بیان اینکه مهارت‌های فناورانه ایرانی امروز در دنیای مدرن شناخته شده است، تصریح کرد: شما نمونه کشوری هستید که با خوداتکایی توانستید به پیشرفت در حوزه‌های مختلف برسید. امروز کشورهای ما به‌عنوان کشورهای جنوب، به دنبال اثبات هویت‌های خودشان هستند و چنین پروژه‌های هویت و توانایی‌های ما را به جهانیان اثبات می‌کند.

کد خبر 747513

دیگر خبرها

  • پلی به گذشته - برتری 2-1 رئال مادرید مقابل بایرن مونیخ در آلیانز آرنا (لیگ قهرمانان اروپا - 2018/4/25) / فیلم
  • ۱۷ قبضه اسلحه‌کمری در پیرانشهر کشف شد
  • افتتاح طرح برق‌آبی اومااویا در سریلانکا / رئیسی: ایران در حال اجرای طرح‌های بزرگ در ۲۰ کشور است
  • ◄ 6 ماشین هیبریدی در ایران؛ از سدان تا شاسی بلند
  • اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق ایران در بیش از ۲۰ کشور جهان
  • ایران اسلامی در حال اجرای طرح های بزرگ در 20 کشور جهان است
  • رئیسی: ایران در حال اجرای طرح‌های بزرگ در ۲۰ کشور است
  • اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در 20 کشور جهان توسط مهندسان بومی
  • پروژه‌های بزرگ برق‌ آبی را در۲۰ کشور اجرایی می‌کنیم | انتقال دانش ایرانی به سریلانکا
  • جمهوری اسلامی آمادگی دارد در پیشرفت سریلانکا شریک شود