Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-27@10:03:34 GMT

نسل 2018 هوندا آکورد/ 10نسل با هوندا آکورد (+عکس)

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۳۶۱۲۴

نسل 2018 هوندا آکورد/ 10نسل با هوندا آکورد (+عکس)

نسل دهم از یک خودرو نشانگر یک تاریخ بزرگ در پس دنیای یک خودروسازی است که می‌تواند تحول، عظمت و اصالت خودرو را عیان کند که آن بار در خودرویی مانند آکورد دیده می‌شود.

به گزارش گروه خودروی عصر ایران به نقل از "نت کار شو"، هوندا با توجه به وعده‌های قبلی خود نسل دهم از اتومبیل آکورد خود را به نمایش درآورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودروئی که تا حدی شبیه محصولات دست لوکس‌ساز هوندا یعنی آکورا و کمی نیز شبیه کلاریتی است.

نسل دهم هوندا آکورد سال 2018

جلو پنجره در این نسل بزرگتر شده تا در کنار یک ورودی‌ هوا آکوردهای 2018 خشن و تهاجمی به نظر برسند.

از نمای عقب، چراغ‌های LED بیشتر از هر چیزی چشمتان را خواهد گرفت. لایه‌های کرومی روی در محفظه بار و حاشیه اگزوز نیز جذبتان خواهد کرد.

فضای داخلی نسل دهم هوندا اکورد

اما در مجموع این بدنه است که کمی تغییر کرده است. قوس سقف بیشتر شده تا خودرو اسپورت‌تر به نظر برسد. در این فاکتور باید اندازه‌ها نیز اضافه کرد. وزن خودرو حدود 70 کیلومتر کمتر از نسل‌های قبلی است، که این کاهش وزن را مدیون شاسی آلومینیوم- فولادیش است.

نسل اولیه از خودروهای تولیدی آکورد (1976-1981)

اما هوندا آکوردا دنده و فضای بیشتری دارند. راحت بوده و کاربردی ظاهر شده‌اند. فضای بیشتر در خودرو از افزایش فاصله بین محورها و عرض خودرو نشأت می گیرد تا کاربران به ویژه سرنشینان فضای عقب راحتی بیشتری را تجربه کنند.

نسل دوم از هوندا آکوردها که بین سال‌های 1982 تا 1985 تولید شدند

اگر یک مدل قدرتمند از اکوردهای جدید را بخواهید احتمالا به جای یک موتور 3.5 لیتری V6 در نسل‌های قبل که شتاب و سرعتی زیاد برایتان فراهم می‌آوردند، موتورهای 2 لیتری توربو شارژ با خروجی 252 اسب‌بخار را روی خودرویتان خواهید داشت. احتمالا این موتورها در هماهنگی با یک سامانه انتقال قدرت 10 سرعته قرار می‌گیرند و به عنوان یک خودروی شهری قدرتمند ظاهر می‌شوند.

در سال 1986 نسل سوم هوندا اکورد به بازار آمد و تولید آن تا سال 1989 ادامه یافت



نسل چهارم این خودرو بین سال‌های 1990 تا 1993 تولید شد

در تیپ پایه یک نیز موتوری 1.5 لیتری چهار سیلندر توربوشارژ با 192 اسب‌بخار ارائه خواهند شد.

نسل پنجم آکوردها 1994- 1997


سال‌های 1998 تا 200 دوره مانور این اکوردها در اروپا و ژاپن محسوب می‌شود

نسل هفتم آکورد که بین سالهای 2003 تا 2007 تولید شد



بین سال‌های 2008 تا 2012 هشتمین نسل از آکوردها تولید شدند


هوندا در نسل دهمش پر از فناوری است. سامانه اطلاعات و سرگرمی با یک صفحه نمایشگر لمسی 8 اینچی فعال می‌شود و راننده از سامانه‌های کمکی کنترل کروز تطبیقی، نگه‌دانده بین خطوط و ترمز ممانعت از برخورد بهره می برد.

نسل نهم 2013- 2017


منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۳۶۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم

در برنامه میز اقتصادی امروز به موضوع قیمت گذاری دستوری لاستیک خودرو با حضور میرزایی و محمدی دو کارشناس اقتصادی به این موضوع پرداخته شد.

جمال میرزایی کارشناس اقتصادی گفت: قیمت گذاری دستوری معضلات بی‌شماری دارد، به طوری که این موضوع به نفع کشور و مصرف کننده نیست به نظر من باید قیمت گذاری دستوری حذف شود.

او ادامه داد: نرخ تایر که تنها با مجوز وزارت صمت می‌تواند افزایش یابد در یکسال اخیر نسبت به دوده صنعتی که ۳۳درصد هزینه تولید تایر را شامل می‌شود، بسیار کمتر رشد داشته که این مسئله در کنار افزایش دیگر مواد اولیه ساخت تایر عمده دلیل زیان شرکت های بزرگ این صنعت همچون شرکت بارز شده است که این زیان را نیز می‌توان به موضوع مهم قیمت‌گذاری این محصول ربط داد که سبب شده است قیمت نهایی این محصول نامتناسب با میزان رشد بهای‌تمام شده این محصول تعیین شود.

میرزایی افزود: دوده به عنوان یکی از مهمترین مواد مصرفی لاستیک در یک سال اخیر ۸۲ درصد رشد داشته و تایر بایاس شرکت بارز در این مدت تنها ۳۳درصد مجوز افزایش قیمت گرفته است و همین دلیل سبب شده است تا این شرکت با حاشیه سود منفی در فصل بهار روبرو شود. ۳۰ درصد از مواد اولیه تولید لاستیک وارداتی و ۷۰ درصد داخلی است. عمده مواد مصرفی در تولید تایر نیز مربوط به دوده صنعتی است که قیمت آن به نفت و مشتقات آن وابسته است.

میرزایی بیان کرد: موضوع قیمت‌گذاری دستوری از انتظارات این صنعت برای جلوگیری از ادامه روند کنونی است و خروج لاستیک از شمول قیمت‌گذاری و اینکه قیمت‌گذاری توسط واحدهای صنفی براساس رقابت و عرضه و تقاضا تعیین شود، کمک بانک‌ها به پروژه‌های روی زمین مانده و اعطای تسهیلات و حمایت مالی از حدود ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری در صنعت تایرسازی که بلاتکلیف مانده است و ‌ حذف بروکراسی از صادرات و افزایش سهمیه صادرات لاستیک، جزو خواسته‌های ما از دولت است که می‌تواند جان تازه ای به فعالان این صنعت بدهد.

او افزود: متاسفانه مواد مصرفی لاستیک با قیمت آزاد محاسبه و خریداری می شود، قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک خواهد شد،سازمان حمایت ۱۷ درصد سود صنعت تایر را مشخص کرده ولی نظر ما این است که سازمان فقط نظارت داشته باشد.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: ما در حوزه لاستیک خودرو سواری در کشور هیچگونه کمبودی نداریم،صنعت تایر در سال جاری به ۳۰۰ میلیون یورو ارز برای تولید نیاز دارد، ولی تاکنون سیاست های ارزی وزارت صمت مشخص نشده است.

میرزایی گفت: مواداولیه پتروشیمی ها ۲۰ درصد رشد نرخ داشته که به تبع این موضوع سایر مواداولیه نیز دچار افزایش قیمت خواهد شد. بنابراین قیمت تایر در سال جاری باید تغییر داشته باشد تا هزینه های تولید آن منجربه زیان برای تایرسازان نشود.

او گفت: سال گذشته باید قیمت تایر افزایش می یافت، باتوجه به اینکه در سال جاری دستمزد، نهاده های تولید، تعمیر و نگهداری و حتی هزنیه های رستوران تایرسازان افزایش قیمت داشته، نرخ لاستیک خودرو باید رشد داشته باشد. گفتنی است که سایر مواداولیه مانند شتاب دهنده ها و اکسید روی بیشتر از ۲۰ درصد گران شده است. تولیدکنندگان لاستیک خودرو در سال جاری انتظار آزادسازی قیمت را دارند، امیداوریم وزارت صمت به وعده های خود عمل و در اردیبهشت ماه سال جاری شاهد آزادسازی قیمت تایر باشیم.

وی افزود: برنامه تولید تایر در سال جاری ۲۳ میلیون حلقه یا معادل ۱۵۰ هزار تن است، به دنبال توسعه برنامه های صادراتی هستیم و تلاش داریم تا مجوزهای لازم را به موازت تامین لاستیک بازار داخل دریافت کنیم.

رئیس انجمن صنفی صنعت تایر تصریح کرد: یک اتفاق بد دیگر در صنعت تایر رخ داده و آن این است که دولت برای واردات یارانه می‌دهد که این مغایر با سیاست‌های حمایت از تولید است و خواستار رسیدگی به این موضوع هستیم. برخی از گروه‌های محصولی تایر با ارز ترجیحی وارد کشور می‌شود و قدرت رقابت را از تولیدکننده‌ای که با ارز نیمایی و آزاد تولید می‌کند گرفته است.

میرزایی گفت: برای تولیدات داخل قیمت مصوب داریم، اما برای وارداتی‌ها این نرخگذاری وجود ندارد، ضمن اینکه نظارت بر واردات دقت لازم را ندارد و برخی کالاها وارد می‌شود که اصلا تولیدکننده‌اش مشخص نیست این درحالی است که تایر موضوع حساسی است و می‌تواند برای مصرف کننده خطرات جانی به دنبال داشته باشد.

محمدی حسنلویی کارشناس اقتصادی گفت: برای واردات هر کیلو تایر، باید ۴ هزار دلار هزینه کرد، اما اگر این محصول در داخل تولید شود یک دلار ارزبری دارد‎. 

او افزود: طبق توافقی که اواخر سال ۱۳۹۹ با وزارت صمت داشتیم‏، قرار شد شرکت‌های تولیدی همه آمار فروش را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند و همه محصولات این صنعت از شمول قیمت گذاری خارج شود که با این روش تولید صنعت تایر در همان سال، ۲۰ درصد رشد داشت‏, متاسفانه در سال ۱۴۰۰ این روند دوباره بر عکس شد و وزارت صمت بدون مشورت با انجمن صنفی صنعت تایر، تایر خودرو را مشمول قیمت گذاری دستوری کرد.

محمدی ادامه داد: هم اکنون اختلاف قیمت محصول تولید شده با قیمت بازار ۱۵ تا ۶۰ درصد است و این اختلاف قیمت از جیب تولید کننده به سمت بازار می‌رود و اگر وضع به همین روال ادامه یابد فعالیت شرکت‌های تایرسازی با چالش روبرو خواهد شد.

این کارشناس اقتصادی اضافه کرد:صنعت تایر مرتبط با صنعت حمل و نقل است و در اصل‏،۸۴ درصد جابجایی انسان و کالا را انجام می‌دهد، اما متاسفانه تاکنون توجه‌ها به این صنعت بسیار کم بوده برای نمونه در زمینه نرخ گذاری این صنعت ناعادلانه برخورد شده است، در یک سال و نیم گذشته، سهم انواع مواد در قیمت محصول ۶۵ درصد بوده که اکنون به ۸۲ تا ۸۵ درصد رسیده، یعنی مواد به طور مداوم در حال گران شدن است، اما قیمت تایر ثابت مانده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۸ اردیبهشت ماه
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)
  • پلی به گذشته - برتری 2-1 رئال مادرید مقابل بایرن مونیخ در آلیانز آرنا (لیگ قهرمانان اروپا - 2018/4/25) / فیلم
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • ویترین تسنیم شماره ۶۵۳/کارگر، رکن جهش تولید است
  • بیش از پنج هزار خودرو در استان اردبیل دو گانه سوز شد
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟
  • اسحاق جهانگیری: گفتم حاضر نیستم زن و بچه‌ام را سوار پیکان کنم